2010. január 11., hétfő

Mimi

A mai délelőtt csupa izgalom volt számomra. Gyuri vitte Mimit a sebészetre 8-kor. Épp ezért lepődtem meg nagyon, amikor 9 körül telefonált.... Persze csak arról volt szó, hogy későbbi időpontot kaptak, ne izguljak... Délig voltam ma a suliban (Na, az is érdekes volt... Kicsit szétszórt voltam...), de mire hazaértem, ők még nem voltak itthon. Telefonáltam, nem vette fel Gyuri. Gondoltam, pont most vannak benn a rendelőben. De mire az SZTK-hoz értem, mellettem kanyarodtak ki kocsival. Persze nem vettek észre... Tovább idegeskedtem... Siettem haza, de Gyuri még elment apuékhoz, hogy Zsuzsót is hazahozza. Várakoztam, várakoztam.... aztán csak hazaértek. :)
Szerencsére nem kellett Mimi fejét varrni, reggelre szépen összehúzódott a lyuk. A doki elküldte röntgenre, de ott is mindent rendben találtak. Hál' Istennek! Így csak beragasztották a sebet, és visszarendelték szerdára ellenőrzésre.

Mimi egyébként jól érzi magát, játszik. Reggel is nagyon formában volt... Olyan ruhákat kerestem neki, amelyeket könnyebben fel tudott venni, vagyis gombolós darabok kerültek előtérbe. A pulcsi is egy ilyen darab volt, fehérben. Nézi magát a tükörben, egyszer csak megszólal: " Jó,hogy fehér pulcsit adtál... Illik a színe ahhoz, amivel a fejem be van kötve!
Én persze csak bólogattam.... :DDDD (Közben alig bírtam ki, hogy ne röhögjek hangosan.... )

2 megjegyzés: