2010. január 29., péntek

Rita és a táska

Rita kíváncsi arra, hogy mi van a táskámban.... Nos... Alapvetően imádom a táskákat, de nincs időm, kedvem(?) állandóan pakolgatni. Így a suliba egy nagyobb fekete táskával járok, amit még Gyuritól kaptam évekkel ezelőtt. (szegény táska már elég használt, néhol "rongyos") Akkor nem is akartam ilyen nagyot, de ő erősködött, hogy jó lesz ez. És... igaza lett. Gyakran annyi mindent teszek bele, hogy alig bírom becsatolni. Az alapfelszerelés a következő: esernyő, pzs., pendrive, fésű, egy nagy pénztárca kevés pénzzel és iratokkal, határidőnapló, telefon, szőlőcukor. Aztán minden reggel belekerül még az ebédem egy dobozban, ha javítottam, akkor egy mappában az az adag dolgozat is (még jó, hogy több része van a táskának, így elkülöníthetem a dolgokat).
Ezzel a táskával tehát dolgozni járok. Van egy másik fekete táskám ( szeretem a feketét...), az kisebb. Ebbe csak a pénztárcámat (iratokkal), telefonomat szoktam beletenni a másikból, illetve ebben is van pzs, szőlőcukor(v. vmilyen cukor), hajgumi (a csajok mindig belevarázsolnak 1-2-t)és persze egy csomó blokk.... Mindig elteszem a boltban, de itthon nem nézem meg... Akkor minek teszem el??????
Nyáron több táskát is előszedek.... akkor valahogy jobban van kedvem váltogatni, pakolászni.... :)

A kérdést nem adom célzottan tovább senkinek, de ha van olyan, aki még kimaradt, és szívesen beszámolna táskája tartalmáról, örömmel olvasnám!

1 megjegyzés: