2010. január 28., csütörtök

Latinka ajándéklánca-Batorba és én






















Hatalmas csomagot kapta ma Batorbától!!! Latinka ajándékláncába jelentkeztünk, és a játékszabály értelmében Csilla (Batorba :) ) nekem (is) küldött ajándékot. De még mennyit! A képeken látszik, hogy az egész családra gondolt. A csajok egyből kiszúrták a kedvenc színükből készült dobozt, és persze le sem akarták venni magukról a benne lévő ékszereket... mint ahogy én sem az én dobozomban találtakat :D Gyuri "lecsapott" a teákra... és azt hiszem, a kreatívos dvd-t is gyakran fogja nézegetni. :) Ha készít valamit belőle -ami elég valószínű -, majd megmutatom!
Az azonos mintával készült pohár, tálca, írószertaró pedig mindenkit lenyűgözött. Sőt az is, hogy még az ajándéktáskán is ugyanaz a minta volt...

Csilla! Nagyon-nagyon köszönjük a rengeteg ajándékot és azt is, hogy ennyire figyelmes vagy!!

4 megjegyzés:

  1. tyüha, nagyon sok szép mindent kaptál!!!! Az én sophiám is kicsi gazdája lett egy Csilla féle karkötönek, nagyon boldog vele!!!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép dolgokat kaptál.Kicsi lány feje meggyógyult teljesen?

    VálaszTörlés
  3. Tényleg!! A kreativos DVD-n vannak "Fás-ötletek". Van benne fakanál, meg minden...:-)))Akkor csak lett egy kis meglepi Gyurinak is.:-)))
    Jól van, akkor örülök.:-)))

    VálaszTörlés
  4. Rita! Az én lányaim is örültek, de még mennyire! Le sem akarják venni. :D

    Méhike! Mimi homlokán már csak egy csík látszik, de még nagyon érzékeny, alig engedi, hogy hozzáérjünk... Remélem,ez még alakul... :(

    Batorba! Köszike!!!

    VálaszTörlés