2010. január 4., hétfő

Ajándék és betegség

Ezek határozták meg az éjszakámat. Először rájöttem, hogy milyen feledékeny vagyok... A szünet előtt volt a névnapja az egyik kedves kolléganőmnek, de akkor nem köszöntöttem fel személyesen, mert beteg volt. Közben kitaláltam neki egy kisebb ajándékot, amit - gondoltam én - a szünetben el fogok neki készíteni. Igen, így gondoltam... Aztán elfelejtettem. Csak tegnap este 8 körül jutott eszembe az én kis tervem... Annyira dühös voltam magamra!!!! Miután a csajokat lefektettem, hozzágofogtunk az ajándék elkészítéséhez. Megkértem Gyurit is, hogy segítsen. A tervem az volt, hogy egy sünis füzetborítót készítek neki. Ehhez kellett sünis kép... Nos, kerestem egyet a neten... (Rajzolni ugyanis nem tudok.... :((( ) Kinyomtattam, Gyuri kivágta filcből. Persze nem volt pont olyan filc itthon, amilyent szerettem volna.... Olyan szomorú voltam... De azt sem akartam, hogy a köszöntést elhalasszam... Így elkészültem kb. fél 1-re. Nem lett a világ legjobb füzetborítója, de remélem, a szándékot nézi majd!




Az idegeskedésnek azonban nem lett vége ezzel. Kb. 2 óra körül Zsuzsó felébredt, hogy olyan melege van, mindene fáj. Megmértem a lázát, mert melegnek éreztem: 38,9 fok (nem tudom a jelet :( ) volt a láza. Megijedtem, mert olyan furcsa, nevetős, kába volt. Gyorsan lázkúpot adtam neki, borogatni kezdtem. Gyuri átment Zsuzsó helyére, Zsuzsó meg mellém feküdt. 4 óra után aludt el... :S Úgy sajnáltam...
Reggel dokinál voltunk, egészen jól volt. Ebéd után már láttam, hogy megint csak ül... Megmértem a lázát: 39,1 :S Gyorsan lázkúp, egy kis húsleves, a doki által felírt gyógyszer, és
már el is aludt. :(
Remélem, ha felébred, jobban lesz!!!

6 megjegyzés:

  1. Ez nagyon!!!!!! édes!

    Ilyen hamar felment a láza,még mikor beszéltünk,nem volt. Gyógyuljatok !!!

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást a kicsinek!!!! A füzetborito, ahhoz képest hogy semmi nem volt hozzá otthon és egy este alatt készült nem is rossz!!!!! Biztos örülni fog neki aki kapja!!!!

    VálaszTörlés
  3. Latinka, Rita! Köszi a kedves szavakat! :)

    VálaszTörlés
  4. Jobbulást kívánok Nektek. Tudom milyen rossz ha a gyerek lázas...olyankor legszívesebben én átvenném a lázat, betegséget tőlük.:-)))

    VálaszTörlés
  5. Szerintem is jó lett!! Majd megtanítasz rá! OKÉ?? :O)))

    VálaszTörlés
  6. Csilla! Köszi szépen! Tényleg olyan dühítő a helyzet, tehetetlen az ember... :(((


    Tipikos! Köszi, és persze megtanítalak .... :DD

    VálaszTörlés