2009. december 15., kedd

Köszönet

Mint már korábban írtam, latinka sokat segített e blog elindulásában. Ám az is igaz, hogy nekem olyan kérdéseim is voltak, amelyekhez más segítségét is igénybe kellett vennem. Persze azt a "mást" megtalálni nem volt olyan nehéz, hisz van nekem egy informatikus öcsém, akit elég gyakran zaklatok számítógépes kínjaimmal. De még biztos nem mentem nagyon az agyára, mert mindig segített. :)))
Most is őt kértem meg, hogy állítsa már be az időt, mert teljesen mást mutat, mint a tényleges időpont. Kiderült, hogy másik időzóna volt beállítva.... :S (Vagy valami ilyesmi.)
Aztán a számláló megjelenítésével sem boldogultam. Igaz, állítólag már regisztráltam, amikor keresgéltem, de mivel az egész oldal angolul van, nem mertem semmi véglegeset kialakítani. :(( ( Tanulni kellene angolul - kicsit többet. ) Aztán ráadásul kaptam még Tomitól hulló hópelyheket is!!! Nekem nagyon tetszik :)! (Az érdekes, hogy ha Mozillával nézem, nincs hóesés, Explorerrel van. )
Biztos lesz még ilyen-olyan bajom... Biztos meg fogom még őket keresni... Biztos segíteni fognak(?)... :))))

Köszönöm!!! :)

6 megjegyzés:

  1. Jéééé,tényleg!! Explorerrel esik,nem is akármilyen szemekben!!! Mozzilával én sem látom. Tomi,miért nem oldod meg a hugicád gondját???????

    VálaszTörlés
  2. Milyen érdekes... én is a hugicájának érzem magam :D Kedves bátyó! :)))

    VálaszTörlés
  3. Én is szeretnék hópelyheket!! TÖK JÓ!!

    VálaszTörlés
  4. Inkább örülj,hogy fiatalítalak:)))

    VálaszTörlés
  5. Örülök!! Egyébként tényleg bátyónak szoktam nevezni... :)))

    VálaszTörlés
  6. Tipikos! Ha gondolod, szólhatok az érdekedben... :D

    VálaszTörlés