2009. december 11., péntek

Próbálkozások

Annyira igyekszem szebbé, jobbá tenni ezt a blogot, de nem nagyon akar sikerülni. Nem tudom beállítani az időt (valami teljesen más időpontot mutat, mint a valódi), a számlálót, az oldalsávon szereplő képek, adatok sorrendjét... stb. :(
Ha jár erre valaki, adhatna tanácsot! :)

Arra már rájöttem (latinkának köszönhetően), hogy hogyan tudok képet, linket beilleszteni, hogy tudom a hátteret változtatni. :) Persze ez is haladás... de olyan türelmetlen vagyok. :D Szeretnék mindent egyszerre! :DDDD Tudom, tudom... ez soha nem lehetséges. :)

9 megjegyzés:

 1. Menni fog!! Én is így kezdtem! :o)) Ügyi vagy, és ha nem megy szólj "apukának"!! :o)))))))

  VálaszTörlés
 2. JA! És nyugodtan kérdezz, majd bezárjuk az irodámat, Attila nem "zavaró tényező" :o)), és együtt kitaláljuk, mit hogyan kell!

  VálaszTörlés
 3. Rendben! Akkor most is bemehetek??? :DD

  VálaszTörlés
 4. Azt a mindenit, de friss a blogod!Üdv köztünk.
  Köszönöm, hogy játszol velem.

  VálaszTörlés
 5. Timike,tényleg nagyon türelmetlen vagy!
  Az oldalsávban úgy tudod a helyet változtatni,hogy az oldalelemekben,amikor megjelenik minden,rákattintasz,lenyomva tartod az egérgombot,és egyszerűen áthúzod oda,ahová tenni szeretnéd. A többit majd személyesen,ha nem jönnél rá addig. De ügyes csajszi vagy Te! Nehogy már nekem kelljen tanácsot adni! Emlékszel rá,amikor először leültél velem a számítógép elé????

  VálaszTörlés
 6. Közben gondolkodtam a számlálón,hogy is csináltam annak idején. Őszintén? Fogalmam sincs. Arra emlékszem,hogy napokig szenvedtem vele,míg sikerült. Ha a napocskára kattintasz nálam,akkor bejön az oldal,ahonnan én szereztem,és egy csomó különböző figura. Atöbbivel kínlódj egy kicsit. Talán regisztrálni kell...

  VálaszTörlés
 7. Manka! Köszi az üdvözlést és a játéklehetőséget! :)

  Latinka! Eddig még nem vetted észre, hogy ilyen türelmetlen vagyok?? :D
  Ez az elemmozgatás nekem nem nagyon megy... nem megy:)
  De nem adom fel!!:D

  VálaszTörlés
 8. Jó, hogy nem adtam fel! Rájöttem, sikerült átrendeznem! :D

  VálaszTörlés