2009. december 15., kedd

Rajzok

Zsuzsó az 1. rajzverseny eredményhirdetésén.
A két medvebocs meg a róka c. meséhez készített rajzot.Ez akkor a II. helyre volt elég. :)

Ez Mimi rajza. Szóló szőlő, mosolygó alma, csengő barack c. Benedek Elek -meséhez készült. Ez a mese a nagy kedvenc!!! Kb. 150-szer meséltük már. :))


Ezek pedig Zsuzsó rajzai:
Benedek Elek: A só



Benedek Elek: A király nyulai




Benedek Elek: A tizenkét varjú





Benedek Elek: A kerek kő






A csajok egyik kedvenc időtöltése mostanában az, hogy "illusztrációt" készítenek az általam épp felolvasott meséhez. Az ötletet egy régebbi rajzpályázat adta, de annyira belejöttek -főleg Zsuzsó-, hogy a mostani versenyre többet is rajzolt.
(Az előző versenyen Zsuzsó II. helyezést ért el. Nagyon boldog volt!! Gondolom a helyezésnek és az ajándéknak is köszönhető, hogy ennyire "rákattant" most az ilyen jellegű rajzolásra. Én egyébként nem bánom. :)) )
Ennél a versenynél -ma volt a határidő a rajzok leadásának - az volt a feladat, hogy Benedek Elek meséihez kellett rajzokat készíteni. A mesét mindenki szabadon választhatta ki.

Nagyon élvezték a "feladatot", de az eredményhirdetést is nagyon várják!! :DD







2 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek a rajzok! Szerintem is támogasd ez irányú törekvéseit! Amikor Barbara kicsi volt, szintén szépen rajzolt és szeretett is. Neki egyetlen bibije van, ami megmaradt mostanra is, hogy színezni utál és nem is csinálja szépen!:-((
    Gratulálok a helyezéshez!!!

    VálaszTörlés