2009. december 10., csütörtök

A kezdet....

Lassan járj, tovább érsz!... Ha ez igaz, akkor nagyon messzire el fogok érni. Már egy ideje ugyanis barátkozom a gondolattal, hogy legyen saját blogom ( és ne csak a a másokét olvasgassam), de nem tudtam rászánni magam. Aztán az én kedves barátnőm, latinka, segített a kezdő lépéseknél. :D Köszi!!
Hogy milyen gyakran lesz időm írni? Nem tudom. :) Majd meglátjuk...

6 megjegyzés:

  1. Fogadd egy bölcs öreg tanácsát: mindenre annyi időnk van,amennyit akarunk. Legfeljebb kevesebb dolgozatot íratsz:)))))

    Ja,és nagyon ügyes vagy,egészen jó ez a háttér!

    VálaszTörlés
  2. Boldogan megfogadom a tanácsot (bár nem tudom, hogy ki az az öreg...)!

    Köszi, igyekszem. :)

    VálaszTörlés
  3. Jaj, nekem is tetszik a háttered!!! Hogyan csináltad???Már azt megtaláltam, honnan lehet ilyeneket szerezni, de arra még nem jöttem rá, hogyan is lehet felrakni! Elárulod??

    Ui. A Freeblogomat hihetetlen, de már több, mint egy éve írom....és mindig találok rá időt. Olyan jó irkálni!!!!

    VálaszTörlés
  4. Huhhhh, Csilla! Megpróbálom leírni, hogy hogyan állítottam be én (ami nem azt jelenti, hogy mindenhol így működik - vagy igen?? :)) )
    Szóval, ha megvan az, amit fel szeretnél tölteni, akkor másold le az ott található címet (script, http stb.). Aztán a blogodban a modulok hozzáadásánál van olyan , hogy html/javascrpt, oda másold be, mentsd el, aztán frissíts! Szerintem ennyi. Ha jól emlékszem. Ha van valamilyen háttered, azt előtte törölni kell. (Ezt latikna mondta - ezt is :D) Remélem, nem lett nagyon zavaros, amit leírtam! :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm! A segitségeddel megújult a krea honlapom!!!:-))) Köszönöm! Bárcsak a freeblogon is meg tudnám ezt csinálni!!!:-)))

    VálaszTörlés
  6. Szívesen! Örülök, hogy valamit én is el tudok magyarázni! :DDDD

    VálaszTörlés