2009. december 16., szerda

Ajándékok

méhecske fakanálból
méhecskék csipeszből
gipszfigurák, fenyőcsipesz szaloncukorral


terítő+a fenti ajándékok (Ez a teljes csomag.)


Ma végre sikerült feladnom az ajándékokat a postán. Igaz, jóval tovább tartott, mint máskor, mert az új rendszert - amire átálltak - a dolgozók még nem nagyon ismerték... De nagyon türelmes voltam. :))
Ezeket az apróságokat Méhikének küldtem. Neki kellett ugyanis ajándékot készítenem latinka ajándékláncában.
A teljes igazsághoz hozzátartozik az is, hogy nem teljesen egyedül csináltam mindezt... Ugyanis miközben tervezgettem, válogattam, hogy mit is készítsek Méhikének, Gyurit teljesen elvarázsolta a fakanalas méhecske, és azt mondta, ő azt mindenképp megcsinálja:)))) Így abban én csak annyira működtem közre, hogy az alapanyagokat összeszedtem neki.
Közben persze a lányok sem tétlenkedtek, mindig jöttek, hogy miben segíthetnek.... Leginkább a gipszfigurák készítésébe akartak bekapcsolódni. :) +természetesen ők is szeretnének ilyeneket - mindegyikből :D
Igyekeztem, igyekeztünk, hogy Méhikének örömet szerezzünk. Remélem, sikerül!!
Tiffany-andi ajándékláncában Krisztinának küldtem csomagot. A tartalmáról azonban csak később tehetek fel képet, mert a játékszabály úgy szól, hogy csak karácsonykor szabad megnézni, hogy mit is kaptunk, kaptak :) Én is izgulhatok addig... Tetszik majd neki, amit küldtem??? :))











2 megjegyzés: