2010. augusztus 1., vasárnap

Csutkából játék

A csajokkal jó kis játékot találtunk ki minap. Amikor utoljára anyuéknál voltunk, ő épp kukoricát morzsolt (Honnan szedte?!). Miminek és Zsuzsónak persze egyből megtetszett a kukoricacsutka, el is kérték, hogy az nekik milyen jó lesz. Igazuk lett. Otthon elhatároztuk, hogy babákat gyártunk belőle. Felvetettem azt a lehetőséget, hogy rögzítsünk egymáshoz kettőt, de ez valamiért nem tetszett nekik... Inkább azt választották, hogy a csutkára ragasztanak fejet, majd "ruhákat", amelyeket ők rajzolnak, színeznek és vágnak ki. Olyan nagy élvezettel dolgoztak és játszottak utána, hogy hihetetlen!!
A babák fejének hátoldalára még a neveket is ráírták: Rómeó és Júlia...
Honnan szedték?!?!?!







3 megjegyzés:

  1. Jaj de jó!! Úgy szeretem, mikor spontán játék alakul ki. Neked olyan jó, mert a kis korkülönbség miatt jókat tudnak játszani a lányok.:-))) Barbarának is jó lenne egy társ! Barbara is olyan nagyokat tud(na) véghez vinni, csak egyedül nincs kedve hozzá. Én most a csuhéra pályázok! Szeretnék 1-2 csuhé dolgot késziteni majd.:-))És remélem Bambyt is be tudom vonni.

    VálaszTörlés
  2. Azért nem kellene még őket Shakespeare-rel bódítani:))))))
    ( Az ellenőrző program szerint nem jól írtam a toldalékot:))

    VálaszTörlés
  3. Batorba! Igazad van, tényleg jókat játszanak együtt, hisz - általában :)- ugyanaz érdekli őket! :)) Honnan szerzel csuhét?

    Latinka! Valamikor a nyár elején láttuk a tévében a dráma feldolgozását, de csak a végét. Ezek szerint ilyen nagy hatással volt rájuk. :D
    (Az ellenőrző program készítője biztos kiváló helyesírással rendelkezik. :) )

    VálaszTörlés