2010. május 14., péntek

Tud valaki segíteni?


Az osztályommal Recskre (is) megyünk kirándulni, ahol megnéznénk az Emlékparkot. Az egyik kollégám ajánlott egy filmet, ami ehhez a helyhez kötődik. Jó lenne megnézni a gyerekekkel, kicsit felkészülni....de nincs meg sehol sem.

Írtam a MTV-nek, kértem a segítségüket, hátha... Segítőkészek voltak, megírták, hogy május 23-án megnézhetem az MGM csatornán... Megnézném, de nincs ilyen csatornánk. :(((


A film: Szökés (1997, Gyarmathy Lívia)
Az '50-es évek elején titokban emberek tűnnek el nyom nélkül. Nincs bírósági ítélet, nincs letartóztatási parancs, csak egy revolver, amit a film főhősének homlokához szorítanak. A fiatal férfi évekre eltűnik. Világtól elzárt, szigorúan titkos kényszermunkatáborba kerül. A Szökés az egyetlen olyan ember igaz története, akinek sikerült ebből a hírhedt táborból nyugatra szöknie.



Már csak ez az egy esélyem maradt, hátha köztetek - kedves blogos ismerőseim - van olyan, aki tudna nekem segíteni....


6 megjegyzés:

  1. Timi, Te tudod, hogy mit jelent az MGM csatorna? Nekünk ugyan nincs, de megkérdezném erre-arra, hátha van valakinek! Kata lányom film szakos az ELTE-n, de azt mondja, ezeket nagyon nehéz megszerezni, még ő sem látta..., ami persze nem jelent semmit! Nagyon ne reménykedj, de próbálkozom!...

    VálaszTörlés
  2. Irtam egy bejegyzést...de nem jelent meg.:-(((
    Szóval nekünk van MGM csatorna, és fel is tudnám a TV-re venni...de aztán a TV-vel együtt kellene elvinned, mert annyira műszaki analfabéta vagyok...HA peti itthon volna!!! De akinek van UPC előfizetése, annak van MGM-je is!!!!Segített kicsit????

    VálaszTörlés
  3. Köszi mindkettőtöknek!!!
    Írtam levelet!! :)

    VálaszTörlés
  4. Hát gyors vagy. :) Pedig pont fel akartam ajánlani, hogy akkor felvesszük dvd-re. De akkor már nincs rá szükség. :) Honnan szerezted meg ilyen pikk-pakk???

    VálaszTörlés
  5. Köszi Judit, hogy rászántad volna az időd!!!!

    Véletlenül akadtam rá... Tényleg véletlenül. Már próbálkoztam egy ideje, keresgéltem mindenhogy, aztán egyszer rábukkantam egy oldalra, ahonan le tudtam tölteni!! :))
    Az informatikus ismerőseim, akik direktben keresték, nem találták. :))))
    Most már csak az a gondom, hogy aviban van meg, és azt a sulis lejátszók nem ismerik fel, nem tudják "levetíteni". Azt hiszem, valami projektoros megoldás lesz a dologból... Más ötlet egyelőre nem merült fel...:)

    VálaszTörlés