2010. május 30., vasárnap

Osztálykirándulás

Az osztályom:


Sástói móka:
Grillezés minden mennyiségben!! Nagyon ügyesek és kitartóak voltak!
Parádi üvegcsiszolók mintaboltja:


???? Hol jártunk?


??? Hol jártunk??Recsk:


Csütörtökön és pénteken kirándulni voltam az osztályommal és Latinkával. :) Mozgalmas, fárasztó két nap volt, tele érdekes és kevésbé érdekes programmal. Szörnyű leírni, de tényleg így volt... Ha gondoltam volna, hogy ilyen lesz, nem megyünk... Hogy hová? Kitaláljátok? A 5-6. kép ott készült... (Itt a fiatalember, aki minket kalauzolt, úgy viselkedett, hogy remekül meg lehetett tanítani a gyerekeknek azt, hogy milyen a rossz szónok!!! Egyből sorolták....)

Természetesen többségben voltak az olyan események, melyekre szívesebben emlékszem! Legjobb az esti grillezés, éjszakai séta és a sástói csónakázás volt, legfárasztóbb a pénteki hegymászás! :) Persze az éjszakázás után, mit vár az ember... :)))

10 megjegyzés:

 1. Jaj, azért irigyellek egy picit. Lehet fárasztó volt...de mellette meg mégis jó!!!:-))) Amúgy csak tippelek, de szerintem Visontán voltatok........

  VálaszTörlés
 2. Szerintem is Visonta! Na én nem irigyellek az osztálykirándulás miatt titeket. Rengeteg meló, idegeskedés, és a legjobb túl lenni rajta. De az a Fontos, hogy mindenki jól érezte magát!

  VálaszTörlés
 3. Jöttem hozzád is megnézni, hogy merre kirándultatok?
  Azért biztos jó volt a kirándulás :)
  A diákok tanultak is belőle :)
  Parádon jártam már, de a visontai
  erőműben nem.

  fuggosegeim.blogspot.com Edit anyuja vagyok.

  VálaszTörlés
 4. Batorba! Igazad van! Fárasztó volt, de jó! :))

  Rozandi! Tényleg rengeteg szervezés, idegeskedés, de ha jól érzik magukat, már megérte! :)))

  Kati! Üdvözöllek nálam! Örülök, hogy itt vagy/voltál!
  Tényleg az volt a célom, hogy egy kicsit tanuljanak is a szórakozás mellett! Bár sok kollégám inkább hajlik a pihenős, strandos kirándulásokra, én egyelőre még ilyen konzervatív vagyok. Megegyeztünk a gyerekekkel, hogy a csütörtöki nap programját én szervezem, a péntekkel ők rendelkeznek! :))

  A helyszínt eltaláltátok, tényleg Visonta volt! :))))

  VálaszTörlés
 5. Kedves Szegusz, ne is változtass ezen a szokásodon. Az osztálykirándulásokra felnőttként
  is mindenki visszaemlékezik. Az élményt a tanár
  biztosítja a diák számára. Nem vagyok pedagógus,
  de úgy adódott, hogy többször szerveztem kirándulást fiataloknak. A programok szervezésénél figyelembe vettem az érdeklődési körüket, de mutattam nekik újat is és szabad
  időt is biztosítottam nekik.
  Mindannyian jól éreztük magunkat, van mire
  visszaemlékeznünk :)

  VálaszTörlés
 6. Kati! Örülök, hogy így látod! Csak olyan nehéz megtalálni az egyensúlyt... 32 gyerek legalább 20félét szeretne.... :) :(

  VálaszTörlés
 7. Gratulálok a kiránduláshoz! Nagyon jól megszervezted, tartalmas volt!
  A gyerekek meg olyan "felnőttek", komolyak, hogy nem hinném gimnazistáknak őket! Biztosan fegyelmezett, jó osztályod van! Vagy Recsk volt ilyen hatással...

  VálaszTörlés
 8. Ildi! Köszi a kedves szavakat!
  A gyerekek tényleg ügyesek voltak (grilleztek, mosogattak, takarítottak; a szállásunk gondnoka is nagyon megdicsérte őket), nem volt velük nagy gond, de azért még nagyon gyerekek!! :))

  Jelentkezem lassan az irodalmi blogon is (láttam, hogy hiányoltál), de mostanában nem vagyok "toppon" - ahogy a gyerekek mondanák... :)

  VálaszTörlés
 9. Bármikor csatlakozhatsz, majd ha lesz időd várunk!:)

  VálaszTörlés