2010. május 2., vasárnap

Anyák napja

Nemcsak kaptam ajándékot anyák napjára, hanem készítettem is. Ezt a párnát anyunak varrtam filcből. Mivel varrógépem nincs (még :) ), így kézzel dolgoztam. Ennek köszönhetően, mire elkészültem, már nagyon fájt az ujjam (a 4rétegű részeket átöltögetni nem is olyan könnyű dolog).
A párna alapötlete a varrogatóról származik, bár ott jóval kisebb méretben található a minta.

6 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik az ötlet, hogy ebből Te párnát készitettél. Régen ilyeneket én papirból raktam össze. Eszembe meg nem fordult volna, hogy anyagból is lehet ilyet csinálni. És Te még kézzel is varrtad..!!!!!Hát le a kalappal. Hogy van türelmed??:-)))

    VálaszTörlés
  2. Én is azt akartam kérdezni, hogy hogy volt mindehhez türelmed, energiád, KÉZZEL??? Nagyon ügyes, szorgos Kislánya vagy Anyukádnak, biztosan nagyra értékelte!!!:) Erről nem szólt a fáma!...?

    VálaszTörlés
  3. Batorba! Köszi! Érdekes, hogy a türelemmel nem volt gond. Inkább az idő volt kevés, nem nagyon haladtam! :)))
    Ildi! Köszi a dicséretet!
    Az utolsó kérdésed... hmmmmm nem véletlenül maradt ki a rá adott válasz a bejegyzésből...:(

    VálaszTörlés
  4. Timikém!!! Most bizonyosodtam meg - Andi blogját olvasva -, hogy ma van a névnapod!:) Én egy nagyon figyelmetlen nőszemély vagyok, bocsáss meg, de igyekszem jobb útra térni! Addig is, jó egészséget és nagyon sok, örömteli névnapot kívánok! Isten éltessen sokáig!!!:)))

    VálaszTörlés
  5. üdvözletem:)

    köszönöm,hogy jelezted,te következel utánam az ajándékláncban,már el is készítettem,be is csomagoltam,csak arra vár,hogy amint 1-2 héten belül hazaérek,postára adjam:)
    remélem,tetszeni fog,és kérnék szépen egy címet a nimw@citromail.hu-ra:)

    derűs napot:)

    VálaszTörlés