2010. április 30., péntek

Szép nap

Jó napom volt ma. Sok olyan történt, ami széppé tette. A suliban már nagyon ballagási hangulat volt, tanítani nagyon nehezen lehetett... Persze én nagyon akartam!! :))
Tanítás után díszítettük az iskolát, minden osztálynak megvolt a feladata. Az én kilencedikeseim dolga az volt, hogy a bejáratot szépítsék (egy másik osztállyal közösen). Nagyon ügyesek voltak, jól dolgoztak, és nem csak szerintem, hanem az iskola vezetése szerint is, hiszen megdicsérték őket/minket!! :))
Amikor hazaértem, egy csomagocska várt, benne Tiffany-Andi ajándékával, egy gyönyörű lánccal!! Aztán az is kiderült, hogy Andi is megkapta az én ajándékomat (kockás szív), és örült neki. :))
Ezek után mentem az oviba, ahol ma ünnepelték az édesanyákat. Az én lányaim voltak a kezdő versmondók.... persze bőgtem.....de olyan édesek voltak és szépek! Aztán az ajándékuk is nagyon meghatott. A fényképes szív telitalálat - szerintem.
Szóval egy szép délelőttön és délutánon vagyok túl! :)










5 megjegyzés:

  1. Kellenek az ilyen lélekmelegítő napok! Szerintem, nagyon rád fért!... Május elejétől, már nagyon nehéz az iskolában, olyannyira, ha az ember belép az óvodai anyák napi műsorra, még le sem ül, de már bőg...Mindig megfogadtam, hogy kemény leszek, de akkor sem sikerült, amikor defektet kaptam és nem értem oda az ünnepségre, mert akkor meg azért bőgtem!:) Így van ez!
    Gratulálok a kislányaidtól kapott gyönyörűségekhez, nagyon édesek!:)

    VálaszTörlés
  2. Köszi! :)
    Igazad van, már a gondolattól bőgtem.... :)
    A lányok először megijedtek,amikor ilyen ünnepségen sírni láttak.. Aztán amióta elmagyaráztam, hogy nem bánatomban sírok, azóta egyenesen várják!!:)))

    VálaszTörlés
  3. De örülök, hogy Neked is ilyen szép volt a szülinapom ! :-))))
    Nekem is nagyon szép volt, és ennek egyik okozója a fent látható kockás szív :-)))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jók a szívek! :O))) A csajok pedig fenomenálisak, én is bőgnék!
    Tényleg nagyon ügyesek voltattok a díszítésben, azt hiszem jó kis osztály lett/lesz! Örülök, hogy melletted szavaztam, amikor ofikat választottunk, szerintem NAGYON JÓL CSINÁLOD, pedig a D-vel nem könnyű!

    VálaszTörlés
  5. Andi! Együtt örültünk! :))
    Tipikos! Köszönöm minden szavadat! :))))

    VálaszTörlés