2010. április 9., péntek

Húsvéti ez+az

A húsvét és a tavaszi szünet kissé mozgalmasra sikerült nálunk. Sokáig úgy volt, hogy nem töltjük itthon a szünetet, mert nyertünk egy kisebb utazást. Aztán a párom - szerencsére - talált munkát, így azt gondoltam, a pihenésnek, utazásnak annyi... De végül addig szervezkedtünk, számoltunk, terveztünk, hogy szombattól kedd estig szabadok lettünk. Voltunk cirkuszban a csajok nagy örömére. Ez a közös kép a bejáratnál készült.Az utazás előtt azonban a csajok rengeteg tojást festettek, ragasztottak....papírból :) Eldöntötték ugyanis, hogy idén mindenki ilyeneket fog tőlük kapni.

Én nem tojásokat készítettem, hanem takarírtottam, felraktam, kiraktam a tavaszi, húsvéti díszeket. Egyedül a mi szobánk ablakával voltam "gondban", mert annyi virág virít, hogy oda más dísz nem fért... :)

Azt sem mutattam még meg, hogy mi mindent kaptam húsvét előtt az én kedves kreatív barátnőimtől: a nyuszi tipikostól, a tojás latinkától került hozzám! :))
Köszi szépen!!!

3 megjegyzés:

 1. Tartalmasra sikeredett a tavaszi szünet, így van jól! Mindenki "megkapta a magáét"!:)
  Ügyesek a kislányaid, nagyon!
  A barátnőidről nem is beszélek... Jó kis csapat vagytok!
  Mindehhez gratulálok!!!

  VálaszTörlés
 2. Jaj de zépek az amariliszek az ablakodban.Én minden évben kapok anyutól a szülinapomra, de aztán a hagymáját mindig visszaadom neki. Lehet meg kellene tartani?:-)))
  A másik megint Jaj-jal kezdődik: Jaj,de jó, hogy el tudtatok menni együtt. Irigyellek. Mi csak a Mátráig jutottunk el!:-))) Na majd jövő hónapban.:-)))

  VálaszTörlés
 3. Ildi! Köszi, én is így gondolom... :)))

  Batorba! A virágokat én is anyutól kaptam. :)) Az együtt töltött idő meg mindenhol jó!! :))

  VálaszTörlés