2010. április 14., szerda

Játék



Rizsart játékra hív! Nézz be hozzá!

6 megjegyzés:

  1. Biztos jó a játék, csak az én blogom nem megfelelő hozzá!:(
    Mi van veled, Szeguszkám? Rég olvastalak!!!:( remélem, minden rendben! Csak tanítasz, tanítasz? Abból nem élsz meg!:))) Nézz be Ritához, indul az új projekt, kézzel varrósoknak is!

    VálaszTörlés
  2. Aranyos vagy! :)) Olvasok mindent, mindenkit, de alig van időm mostanában. Meg készül néhány titkos projekt is, azt majd alkalom adtán mutatom meg! :)))

    Miért nem jó a blogod?

    VálaszTörlés
  3. Miért? Nem jó??? Tegnap itt nagy vihar volt, freemail azóta sincs, de a blogomat, mintha láttam volna!:( Kösz, hogy szóltál, megnézem!

    VálaszTörlés
  4. Bocsi, Ildi!!!! A blogod működik... Csak Te írtad, hogy nem megfelelő a játékhoz... Erre kérdeztem volna rá.... A magyar nyelv szépsége.. :D:D

    VálaszTörlés
  5. Ja, igen, igen! Készülőben van egy blogspotos, de nem tudom még mikor lesz használható állapotban! Tudod, azt szeretném, ha naponta lehetnének pontgyűjtős kérdések - Andi mintájára, csak más témában -, hogy ne unatkozzatok! Nem beszélve a gyönyörű díjaimról, melyeket kaptam és nem tudom hova kitenni, tovább adni, stb.!!!Hát, többek között ezek miatt kell változtatnom! De azért addig megy a játék a mostanin, figyeljétek!!!

    VálaszTörlés
  6. Figyelünk!!! Szeretnék nyerni nálad!!!! :)))

    VálaszTörlés