2010. április 9., péntek

Húsvéti ez+az

A húsvét és a tavaszi szünet kissé mozgalmasra sikerült nálunk. Sokáig úgy volt, hogy nem töltjük itthon a szünetet, mert nyertünk egy kisebb utazást. Aztán a párom - szerencsére - talált munkát, így azt gondoltam, a pihenésnek, utazásnak annyi... De végül addig szervezkedtünk, számoltunk, terveztünk, hogy szombattól kedd estig szabadok lettünk. Voltunk cirkuszban a csajok nagy örömére. Ez a közös kép a bejáratnál készült.



Az utazás előtt azonban a csajok rengeteg tojást festettek, ragasztottak....papírból :) Eldöntötték ugyanis, hogy idén mindenki ilyeneket fog tőlük kapni.

Én nem tojásokat készítettem, hanem takarírtottam, felraktam, kiraktam a tavaszi, húsvéti díszeket. Egyedül a mi szobánk ablakával voltam "gondban", mert annyi virág virít, hogy oda más dísz nem fért... :)

Azt sem mutattam még meg, hogy mi mindent kaptam húsvét előtt az én kedves kreatív barátnőimtől: a nyuszi tipikostól, a tojás latinkától került hozzám! :))
Köszi szépen!!!





3 megjegyzés:

  1. Tartalmasra sikeredett a tavaszi szünet, így van jól! Mindenki "megkapta a magáét"!:)
    Ügyesek a kislányaid, nagyon!
    A barátnőidről nem is beszélek... Jó kis csapat vagytok!
    Mindehhez gratulálok!!!

    VálaszTörlés
  2. Jaj de zépek az amariliszek az ablakodban.Én minden évben kapok anyutól a szülinapomra, de aztán a hagymáját mindig visszaadom neki. Lehet meg kellene tartani?:-)))
    A másik megint Jaj-jal kezdődik: Jaj,de jó, hogy el tudtatok menni együtt. Irigyellek. Mi csak a Mátráig jutottunk el!:-))) Na majd jövő hónapban.:-)))

    VálaszTörlés
  3. Ildi! Köszi, én is így gondolom... :)))

    Batorba! A virágokat én is anyutól kaptam. :)) Az együtt töltött idő meg mindenhol jó!! :))

    VálaszTörlés