2010. február 14., vasárnap

Maci

Rita szakkörén egy macit "kellett" készíteni. Nekem ez óriási feladat volt, hiszen soha sem varrtam semmit, bár nagyon szerettem volna!! (Szegény nagymamám hányszor meg akart tanítani varrni.... :((( )
De most vállalkoztam a feladatra, és nagyon élveztem! :) Az is biztos, hogy nem ez az utolsó maci, amit elkészítek, mert ez ugyan Zsuzsóé lett, de Mimi is szeretne egyet. Sőt azt is kitalálták, hogy kismacikat is szeretnének!! :))

8 megjegyzés:

  1. Nagyon jó!!! Most aztán már végképp nem értem,miért elégedetlenkedtél.:))

    VálaszTörlés
  2. Ilyen ügyes vagy elsőre!?? Akkor abba ne hagyd!!! Legyen egy sokgyermekes maci család!:-))) Már csak a családipótlék miatt is:-)))))) Gratulálok!!!
    Én galád módon kihagytam a macit, mert nem lett volna időm mind az öt unokának varrni!:-( Így igazságos, nem? Miután EGY kislány unokám van, a bugyikát valószínű kipróbálom. Csak Rita nehogy előálljon valami ellenállhatatlan alsógatya "recepttel"!:-))))

    VálaszTörlés
  3. Köszi, Ildi! Megfogadom a tanácsod: a családipótlék fontos érv!! :)) Én is megnézném azt a gatyás projektet... :))

    VálaszTörlés
  4. Képzeld, Szegusz! Ezt meg kell írnom!:-))) Én azt hittem, hogy bugyit varrunk, igazi bugyit!!! Itt fetrengek a röhögéstől, mert Ritától megkérdeztem, hogy hogy kell levenni a méretet??? Mire felvilágosított, hogy ez neszeszer lesz!:-)))) Egyben röstellem is, hogy ennyire nem figyelek, de ez megérte! Ez a poén volt a nap fénypontja!!! Gondoltam, megosztom Veled!...Ja, és hát ha bugyi pénztárca, akkor lehet, hogy a fiú unokáim lennének az igazi vevők rá... Ajaj!!!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon édes a kis mackó!
    Nézz be a blogomban, van neked ott valami!

    VálaszTörlés
  6. Ildi! Ez annyira jó!!! :D :D:D:D Bocsi, de én is hangosan nevettem, mikor elolvastam, amit írtál.
    A fiúk -szerintem is- különösen örülnének... Nem győznéd készíteni először nekik, aztán a barátaiknak... :)

    Annamuczi! Köszi! :)

    VálaszTörlés